Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Çfarë është një artikull?"

v
v (provë për kijimin e një udhzimi për arritjen e artikullit përfekt në Wikipedin në gjuhën shqipe)
 
===Skeleti i artikullit===
Skeleti (struktura minimale) një atikulli është mirë që të ketë një formë të tillë që mund të qëndroj si i vetëm dhe të lë mundësin e zgjeimit në artikuj tjerë.
 
Skelti i artikullit të plotë propozohet që të ketë: