Ndryshimi mes inspektimeve të "Medium (faqe interneti)"

Faqe e re: Medium është një portal publikimi artikujsh të profestionistëve dhe gazetarisë sociale. Faqja u hap në gusht 2012. Qasja në portal u bllokua në territorin e Republikës së Sh...
(Faqe e re: Medium është një portal publikimi artikujsh të profestionistëve dhe gazetarisë sociale. Faqja u hap në gusht 2012. Qasja në portal u bllokua në territorin e Republikës së Sh...)
(Pa ndryshime)