Dallime mes rishikimeve të "Bosnja (rajon)"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 84.22.36.71) dhe riktheu rishikimin 2010329 nga Klein Muçi
[redaktim i pashqyrtuar][Redaktim i kontrolluar]
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 84.22.36.71) dhe riktheu rishikimin 2010329 nga Klein Muçi)
* [[Zenica]] - 146.000
* [[Tuzlla]] - 132.000
* [[Travniku]] - blend70.000
* [[Bihaç]] - 64.600
* [[Kakanji]] 46.500