Ndryshimi mes inspektimeve të "Lisër"

335 bytes added ,  5 muaj më parë
Faqe e re: Bimë aromatike e familjes ''Lamiaceae'' që rritet në pjesën më të madhe të Shqipërisë, dhe gjithashtu kultivohet. Përdoret gjerësisht në kuzhinë, si gjethet e saj të thar...
(Faqe e re: Bimë aromatike e familjes ''Lamiaceae'' që rritet në pjesën më të madhe të Shqipërisë, dhe gjithashtu kultivohet. Përdoret gjerësisht në kuzhinë, si gjethet e saj të thar...)
(Pa ndryshime)