Ndryshimi mes inspektimeve të "Tulipani shqiptar"

15 bytes added ,  4 muaj më parë
v
v
 
== Ruajtja ==
[[Instituti i Politikave Mjedisore]] në Shqipëri, ka ndërmarrë një projekt për ruajtjen dhe shumimin e tulipanit shqiptar, me synimin përhapjen e llojit dhe në zona të tjera në qarkun e Kukësit, dhe sigurimin e mbrojtjes zyrtare të zonës ku rritet tulipani.<ref>{{Cite web|url=http://iep-al.org/?page_id=948&lang=sq|title=Ruajtja dhe shumimi i tulipanit shqiptar|website=Instituti i Politikave Mjedisore|language=Shqip}}</ref>
 
==Burimet==