Ndryshimi mes inspektimeve të "Stampa:Infobox person/dok"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga Piktori Gani Gashi) dhe riktheu rishikimin 2101656 nga Tiimiii
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga Piktori Gani Gashi) dhe riktheu rishikimin 2101656 nga Tiimiii)
 
<pre style="overflow: auto">
{{Infobox person
| emri = Gani Gashi
| emër tjetër =
| foto = File:Gani Gashi.jpg
| përshkrimi =
| datëlindja = 27 Shkurt 1944
| vendlindja = [[ Mramor]] [[Prishtina]]
| data e vdekjes =
| vendvdekja =
| qyteti ku jeton = [[Prishtina]]
| kombësia = Shqiptar
| nënshtetësia = [[Kosovë]]
| arsimimi =
| shkolla = Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës (ASHAK)
| profesioni = Piktor
| vepra të njohura =
| i njohur =
| e njohur =
| vitet aktiv = 1961 - present
| kompania =
| organizata =
| titulli =
| posti politik =
| gjatësia = 1.83
| paraardhësi =
| pasardhësi =
| partia =
| statusi civil = (m.1961)
| bashkëshortja = Sabrie Gashi
| bashkëshorti =
| fëmijë =
| fëmijë = Lira Gashi<br /> Sadete Gashi <br />Lumnije Gashi-Gërguri <br /> Adem Gashi <br /> Lindita Gashi-Begolli
| prindër = Ramize Gashi<br />Ismail Gashi
| çmime =
| Nënshkrimi = File:Gani Gashi (signature).jpg
}}
</pre>