Ndryshimi mes inspektimeve të "Provinca e Moskës"

532 bytes added ,  4 muaj më parë
Faqe e re: Provinca e Moskës është provinca e Federatës Ruse me sipërfaqe prej 44.329 km2 dhe me një popullsi prej 7.690.863 banorësh.<ref>[https://www.gks.ru/storage/mediabank/Popul2020.x...
(Faqe e re: Provinca e Moskës është provinca e Federatës Ruse me sipërfaqe prej 44.329 km2 dhe me një popullsi prej 7.690.863 banorësh.<ref>[https://www.gks.ru/storage/mediabank/Popul2020.x...)
(Pa ndryshime)