Dallime mes rishikimeve të "Lëvizja Socialiste për Integrim"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.1
No edit summary
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari Advanced mobile edit
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.1)
 
== Elementet dalluese ==
Sipas statutit të partisë Lëvizja Socialiste për Integrim është një parti politike, një bashkim vullnetar i shtetasve shqiptarë mbi bazën e ideve, të bindjeve, të pikëpamjeve dhe interesave të përbashkëta politike, të cilët synojnë të ndikojnë në jetën e vendit nëpërmjet pjesëmarrjes në zgjedhjet dhe përfaqësimit të popullit në organet e zgjedhura të pushtetit. Emri i plotë i saj është Lëvizja Socialiste për Integrim ndërsa inicialet e saj janë '''L.S.I.''', të cilat përdoren në simbolin, flamurin, vulën dhe në të gjithë dokumentat zyrtare të partisë. Simboli i L.S.I.-së është i përbërë nga inicalet L.S.I.. mbi të cilat është vendosur një trëndafil i [[kompozimi|kompozuar]] nga lulja dhe kërcelli me dy gjethe të vendosura në të dy anët e tij. Simboli vendoset në stemën, vulën dhe flamurin e L.S.I. – së.<ref>{{Cite web |url=http://www.lsi.al/content.asp?id=-1&idd=424 |title=Statut i partisë L.S.I. |accessdate=3 korrik 2009 |language=sq |archiveurl=https://web.archive.org/web/20090528062854/http://lsi.al/content.asp?id=-1&idd=424 |archivedate=28 maj 2009 |url-status=dead }}</ref>
 
Për dallim nga disa parti tjera, në statut nuk është përkufiuar flamuri i partisë.