Dallime mes rishikimeve të "Komisioni Evropian"

v
Përditësova emrin e Presidentit
v (Përditësova emrin e Presidentit)
Komisionerët nuk kanë të drejtë të marrin instrukcione nga shtetet anëtare dhe duhet të mbrojnë të drejtat e të gjithë qytetarëve të BE-së.
 
Komisioni drejtohet nga [[Presidenti i Komisionit Evropian|Presidenti i zgjedhur i Komisionit]] (për momentin ky është [[JoséUrsula Manuelvon Durãoder Barroso]]Leyen). Zyra qendrore e Komisionit gjendet në [[Bruksel]] dhe gjuhët që përdoren janë [[gjuha angleze|anglishtja]], [[gjuha frenge|frengjishtja]] dhe [[gjuha gjermane|gjermanishtja]].