Ndryshimi mes inspektimeve të "Kasabaja"

567 bytes added ,  10 muaj më parë
Faqe e re: '''Kasabája''' në gjuhën standarde dhe toskërisht, '''kasabë-a''' në Kosovë dhe në Shkodër, shënjonte në kohën...
(Faqe e re: '''Kasabája''' në gjuhën standarde dhe toskërisht, '''kasabë-a''' në Kosovë dhe në Shkodër, shënjonte në kohën...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user