Ndryshimi mes inspektimeve të "Stampa:Komuna Tropojë"

Refuzoi 3 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 82.219.10.1) dhe riktheu rishikimin 1822717 nga 1l2l3k
(Refuzoi 3 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 82.219.10.1) dhe riktheu rishikimin 1822717 nga 1l2l3k)
{{Komuna
| Titulli = Komuna Tropojë
| Vendbanimet = [[Astë]] · [[Babinë]] · [[Begaj]] · [[Buçaj]] · [[Gegaj]] · [[Hasaj]] · [[Kasaj]] · [[Kërrnajë]] · [[Koçanë]] · [[Kojel]] · [[Kovaç]] · [[Mejdan]] · [[Myhejan]] · [[Papaj]] · [[Sopot (Tropojë)|Sopot]] · [[Shkëlzen]] · [[Shumicë]] · [[Tropojë]] · [[Viçidol]] · [[Gosturan]] ·
}}