Ndryshimi mes inspektimeve të "Partia Lidhja Kombëtare Shqiptare"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 79.106.209.137) dhe riktheu rishikimin 1202294 nga Roboti Tung
(Lidhja kombetare shqiptare)
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 79.106.209.137) dhe riktheu rishikimin 1202294 nga Roboti Tung)
 
 
[[Kategoria:Parti politike në Shqipëri]]
Edhe tashi keta vellezeirt i qinin rop ! Kishin bordellot e tyre e vetem qinin pidha.