Dallime mes rishikimeve të "Regjistrimi i vendbanimeve dhe i popullsisë albane të Kosovës : (sipas defterëve osmanë të shekullit XV)"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: '''Regjistrimi i vendbanimeve dhe i popullsisë albane të Kosovës : (sipas defterëve osmanë të shekullit XV)''' libër me autor Iljaz Rexha dhe Dritan Egro (rec.), Gjon Berisha (r...)
 
 
'''Regjistrimi i vendbanimeve dhe i popullsisë albane të Kosovës : (sipas defterëve osmanë të shekullit XV)''' libër me autor Iljaz Rexha, dherecenzent: Dritan Egro, (rec.)Agron Islami, Gjon Berisha (rec.). Botuar në Prishtinë nga Instituti i Historisë "Ali Hadri", në vitin 2016. Faqe 543.
 
 
Anonymous user