Ndryshimi mes inspektimeve të "Dita Botërore e Mjedisit"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 0 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 1) #IABot (v2.0.1
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 0 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 1) #IABot (v2.0.1)
 
Qëllimi i kësaj ngjarje është të nxisë aktivitete dhe aksione për të arritur ndryshime pozitive në mbrojtjen e mjedisit. Kjo ditë zakonisht përcillet me një tematikë të caktuar.
 
Në të kaluarën tema të kësaj ngjarje kanë qenë kujdesi për tokën dhe ujin, mbrojtja e shtresës së ozonit, ndryshimet klimatike dhe zhvillimi i qëndrueshëm duke pasur gjithnjë në fokus ruajtjen e shëndetit human. <ref>[http://www.unep.org/wed/news/wrapup.asp -United Nations Environment Programme: „From Bangalore to Delhi India celebrates World Environment Day 2011“-], 24. 4. 2013.</ref> <ref name=":0">{{Cite web|last=Nations|first=United|title=World Environment Day|url=https://www.un.org/en/observances/environment-day|access-date=2020-06-03|website=United Nations|language=en}}</ref> <ref name=":2">{{Cite web|last=Environment|first=U. N.|title=World Environment Day|url=http://www.worldenvironmentday.global/node|access-date=2020-06-04|website=World Environment Day|language=en}}{{Lidhje e thyer}}</ref> <ref name=":1">{{Cite web|date=2020-06-03|title=World Environment Day 2020: Theme, History, Quotes, Celebration|url=https://news.jagatgururampalji.org/world-environment-day-2020-history-theme-quotes/|access-date=2020-06-04|website=S A NEWS|language=en-US}}</ref>
 
== Shih edhe ==