Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Koka11"

Etiketa: përpunim burimi 2017
 
Ju lutem, ndihmoni të kontrollojmë ndryshimet në pritje dhe ç'është më e rëndësishmja, ndihmoni të ndërgjegjësojmë vullnetarët kontrollues në komunitetin tonë për privilegjet e përgjegjësitë që ata kanë. Konsideroni gjithashtu mundësinë e vendosjes së stampës <nowiki>{{Kontrollues topicon}}</nowiki> në faqen tuaj të përdoruesit për të treguar gjendjen tuaj si kontrollues si dhe për të bërë më të lehtë gjetjen dhe kontaktimin tuaj nga komuniteti në rast nevoje. Për çdo pyetje në lidhje me procesin e kontrollimit apo të vendosjes së stampës mos ngurroni të më shkruani në faqen time të diskutimeve. - [[Përdoruesi:Berishasinan|Berishasinan]] ([[Përdoruesi diskutim:Berishasinan|diskutimet]]) 24 maj 2019 15:56 (CEST)
 
== Diskutim:Dhelpra dhe Qeni ==
 
Can you translate the plot summary I wrote at [[Diskutim:Dhelpra dhe Qeni]] into Albanian? I wanted it on the article about this film, and also: the title is possibly needing to be renamed. Again, see the discussion at the page linked. There are other facts missing from the article as well. [[Speciale:Kontributet/2600:1700:53F0:AD70:411B:148E:3D21:32C2|2600:1700:53F0:AD70:411B:148E:3D21:32C2]] 24 qershor 2020 02:05 (CEST)