Ndryshimi mes inspektimeve të "Hesiona"

36 bytes added ,  1 muaj më parë
v
v
 
== Bibliografia ==
 
* {{Cite book|title=Apollodorus' Library and Hyginus' Fabulae: Two Handbooks of Greek Mythology|language=en|last=[[Bibliotheca (Pseudo-Apollodorus)|Apollodorus]]|last2=[[Gaius Julius Hyginus|Hyginus]]|others=R. Scott Smith (translator)|year=2007|publisher=Hackett|isbn=978-0872208209}} <bdi> {{Cite book|title=Apollodorus' Library and Hyginus' Fabulae: Two Handbooks of Greek Mythology|language=en|last=[[Bibliotheca (Pseudo-Apollodorus)|Apollodorus]]|last2=[[Gaius Julius Hyginus|Hyginus]]|others=R. Scott Smith (translator)|year=2007|publisher=Hackett|isbn=978-0872208209}} </bdi> {{Cite book|title=Apollodorus' Library and Hyginus' Fabulae: Two Handbooks of Greek Mythology|language=en|last=[[Bibliotheca (Pseudo-Apollodorus)|Apollodorus]]|last2=[[Gaius Julius Hyginus|Hyginus]]|others=R. Scott Smith (translator)|year=2007|publisher=Hackett|isbn=978-0872208209}}
* Schwab, G. (2001). Zotat dhe heronjtë e Greqisë antike. New York: Pantheon Books.
[[Kategoria:Mitologjia greke]]