Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Klein Muçi"

ska përmbledhje të redaktimeve
:::Nga [https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/Place_Clichy kjo listë] hapa të gjitha versionet e pa-kontrolluara dhe i shqyrtova: zvogëlova ekranin dhe hapa disa faqe me ''ctrl''. Punë pak e mërzitshme sepse ështe e përseritur shumë herë. Një mënyrë automatike do të ishte shumë me mirë, por nuk e di se ka mundësi me sistemin e kontrollimeve që kemi në sq.wiki. – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 8 korrik 2020 19:17 (CEST)
::::{{@|Βατο}} ah! Atë nisa të bëja unë por u tregova i padurueshëm e mendova se gjeta zgjidhje automatike. Do të mundohem të lexoj në EnWiki nëse ka ndonjë mekanizëm për kontrolle të tilla masive. Lista e faqeve me ndryshime ne pritje aktualisht ka më pak se 150 artikuj, të gjitha të bëra brenda javës. Po mundohem ta zeroj që të lajmëroj në Kuvend për suksesin me shpresën se s'do ta lëmë më të marrë kot në të ardhmen. Po munde pak më vonë, se tani je lodhur me Maqedoninë e Veriut, më ndihmo t'i jap fund. :)) - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 8 korrik 2020 19:24 (CEST)
:::::E pashë, është bërë një punë shumë e mirë. – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 8 korrik 2020 19:32 (CEST)