Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Men14"

ska përmbledhje të redaktimeve
:::::: Me vjen mirë që kjo listë u zbraz më në fund faleminderit për ndihmen dhe motivimin ka mbetur vetëm ky artikull [[Lufta Civile 1943-1944]] më vjen keq nuk e di nëse redaktimi është shpifje apo realitet nuk kam njohuri në atë fushë.--[[Përdoruesi:Men14|Men14]] ([[Përdoruesi diskutim:Men14|diskutimet]]) 8 korrik 2020 20:43 (CEST)
Të lumtë! Dhe unë vuaja nga e njëjta mëdyshje. Versioni më i pranuar i historisë është ai i riu por dhe ai pak i anuar duket në përgjithësi. Nëse nuk gabohem, nuk ka referime në fund kështu që... {{@|Βατο}} a di të gjykosh për faqen e fundit të mbetur për kontroll? - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 8 korrik 2020 20:47 (CEST)
:{{U:Përshëndetje bë}} -gjithëve! PasE caktheva orëshate dondryshim sepse bëjishte njoftiminpa burime. Ju përgëzoj për punën e nevojshëmmirë që keni bërë. Nga tani e tutje të gjithë redaktorët aktivKuvendsq.wiki :Dduhet - [[Përdoruesi:Kleinmundohen Muçita mbajnë bosh listën. {{@|Klein Muçi}} një mesazh në Kuvend është ide e mirë. – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein MuçiΒατο|diskutimet]]) 8 korrik 2020 21:1519 (CEST)
{{U bë}} - Pas ca orësh do të bëj njoftimin e nevojshëm në Kuvend. :D - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 8 korrik 2020 21:15 (CEST)