Ndryshimi mes inspektimeve të "Gani Gashi (piktor)"

@Klein Muçi, mendoj se mund të ketë shquarësi, krijuesi i artikullit duhet të shtoj burime dhe ta rregulloj sipas standardeve të Wikipedias. Kërkesa e grisjes mund të bëhet tek Wikipedia:Vota për grisje
(Përmbajtja e shtuar)
(@Klein Muçi, mendoj se mund të ketë shquarësi, krijuesi i artikullit duhet të shtoj burime dhe ta rregulloj sipas standardeve të Wikipedias. Kërkesa e grisjes mund të bëhet tek Wikipedia:Vota për grisje)
{{joref}}
{{grise|Mungesë shquarësie? Autopromovim - Historia e redaktimit është jonormale gjithashtu. Të gjitha redaktimet vijnë nga vetë personi me dhjetëra llogari të ndryshme - Kërkohet rishikim më i gjerë nga komuniteti}}
{{pp}}
{{nuk mund ta griseni se nuk keni te drejte ta beni kete mund ta rregulloni sipas rregullave te wikipedias ju japte drejte dhe mbylleni te gjitha llogarit tjera-une nuk diti bej }}
 
 
{{Infobox piktor
|emri=Gani Gashi