Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Klein Muçi"

Shënim: Kujtova se do të më hante më shumë kohë studimi i modulit por me sa duket, s'ishte aq i vështirë sa prisja. Edhe pse vazhdon të mbetet i panjohur për mua në përgjithësi. Megjithatë në darkë do t'i hedh dhe një shikim të dytë. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 9 korrik 2020 19:44 (CEST)
::: Në rregull--[[Përdoruesi:Men14|Men14]] ([[Përdoruesi diskutim:Men14|diskutimet]]) 9 korrik 2020 19:51 (CEST)
:::: {{@|Men14}} i riktheva ndryshimet e bëra. Nga ai s'mora përgjigje kështu që... Më vjen keq që s'munda të ndihmoj më shumë. Të sugjeroj të pyesësh Liridonin njëherë. Mbase është më i informuar. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 10 korrik 2020 02:38 (CEST)