Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Klein Muçi"

 
E rregullova pjesrisht, vetemse po mdalin do errorsa dhe sdi car tu bej, mirepo artikulli eshte tash i ngarkuar– [[Përdoruesi:Alltan|Alltan]] ([[Përdoruesi diskutim:Alltan|diskutimet]]) 11 korrik 2020 00:28 (CEST)
:{{@|Alltan}} përshëndetje! :) Në shumicën prej tyre duhej thjesht të vendosej gjuha e referimit të përdorur. Në EnWiki ai nuk ekziston si gabim por ne e kërkojmë këtu për arsye statistikore. Ka mbetur dhe një gabim tjetër në lidhje me referimet e shkurtra. {{@|Berishasinan}} di ta rregullosh atë që ka mbetur? Se ti merresh shpesh me referimet e shkurtra. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 11 korrik 2020 13:24 (CEST)