Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Βατο"

:"Problemi" është ama se nuk janë vetëm artikujt për kontroll por gjithashtu dhe stampat, modulet e skedat. Por të mbarojmë punë me artikujt njëherë. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 11 korrik 2020 18:50 (CEST)
::Zbritëm nën 300. Problem tjetër është se kur ndryshon atë nivelin nga "checked" ne "quality", listës nuk i gjendet fundi më. Si për artikuj, si për stampa, skeda e module. Por të mbarojmë këto njëherë. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 12 korrik 2020 15:58 (CEST)
:::{{@|Klein Muçi}} e paske zvogëluar shumë listën, të lumtë! Artikujt "quality" janë të kontrolluar, mjafton të zbrazet lista me zgjedhjen "checked". – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 13 korrik 2020 10:38 (CEST)
 
== Ndihmë ==