Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Βατο"

:::{{@|Klein Muçi}} e paske zvogëluar shumë listën, të lumtë! Artikujt "quality" janë të kontrolluar, mjafton të zbrazet lista me zgjedhjen "checked". – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 13 korrik 2020 10:38 (CEST)
::::Faleminderit! :) Di të më thuash ç'janë këto e ç'janë ato? :P - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 13 korrik 2020 11:37 (CEST)
:::::{{@|Klein Muçi}} lista me zgjedhjen "quality" përmbanë artikujt që janë shqyrtuar si ''kthjellët'' dhe jo ''korrekt''. Kur zgjidhet ''korrekt'' artikujt hiqen nga ajo listë. Por nuk na intereson cilësia (''quality''), mjafton të zbrazet lista me zgjedhjen "checked" në mënyrë që artikujt t'i shfaqen lexuesve të Wikipedias. – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 13 korrik 2020 12:12 (CEST)
 
== Ndihmë ==