Ndryshimi mes inspektimeve të "Zef Mulaj"

87 bytes removed ,  2 muaj më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
Anëtar i Shoqatës së Fitoterapisë në Repuplikën e Italisë, anëtar i Lidhjes Botërore të Poetëve Bashkëkohorë (World Poets Society), anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës, anëtar i shoqatës kulturore '''“Leopardian Komunity Itali'''”, anëtar nderi i shoqatës “Leopardian KomunityItali” me motivacion'''''“Excellent në fushën e kulturës dhe të shkencës, njohur në Europë”'''''
 
Në vitin 2012, në njëqindvjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, u zgjodh një nga njëqind shqiptarët e diasporës në Botë për arritjet në fushën e shkencës e të kulturës nga '''  “Albania Excellence”.'''
'''Member of  Albanian – American Academy Science and Arts   New York.'''
 
Në vitin 2012, në njëqindvjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, u zgjodh një nga njëqind shqiptarët e diasporës në Botë për arritjet në fushën e shkencës e të kulturës nga '''  “Albania Excellence”.'''
 
'''Vepra letrare dhe shkencore:'''