Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Men14"

:{{@|Klein Muçi}} Përshëndetje më vjen keq për përgjigjen e vonuar po mund të hyj edhe unë si pëerdorues i thjeshtë--[[Përdoruesi:Men14|Men14]] ([[Përdoruesi diskutim:Men14|diskutimet]]) 17 korrik 2020 18:40 (CEST)
:: Asgjë. Të falënderoj. Na duhet ta përhapim sa më shumë dhe këtë listë atëherë që t'i japim drejtim. Meqë ke fituar mjeshtëri në çështjen e kontrollit, mundohu t'i kesh parasysh listat në fjalë. Por rëndësi ka që arritëm të përmbyllim atë të ndryshimeve në pritje njëherë. Të tjerat gradualisht. :) - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 17 korrik 2020 19:44 (CEST)
:::Në rregull do e përcjell edhe atë listë kur të kam kohë të lirë--[[Përdoruesi:Men14|Men14]] ([[Përdoruesi diskutim:Men14|diskutimet]]) 17 korrik 2020 19:48 (CEST)