Dallime mes rishikimeve të "Shenjat e lejimit ose ndalimit"

PNG >>> SVG (GlobalReplace v0.6.5)
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 31.22.51.67) dhe riktheu rishikimin 1797251 nga Tegel)
(PNG >>> SVG (GlobalReplace v0.6.5))
Figura:Finland_road_sign_334.svg
Figura:Military-loading-class.jpg
Figura:Znak B-12.pngsvg
Figura:Spain_traffic_signal_r5.svg
Figura:Spain traffic signal r100.svg