Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

:::Përshëndetje, jo me vjen keq une nuk mund të sjellë burime sepse nuk kam njohuri mbi egzistencen e teksteve mbi këtë temë dhe nuk di anglisht mire përveç njoftimit pa burime eshte vendosur edhe njoftimi mbi neutralitetin vetem se eshte shkruar se eshte me origjine shqiptare per mua kjo eshte plotesisht anti-shqiptare por si do qoftë bëni çfarë të doni--[[Përdoruesi:Afronatë|Afronatë]] ([[Përdoruesi diskutim:Afronatë|diskutimet]]) 22 korrik 2020 13:28 (CEST)
::::{{@|Afronatë}} e kuptoj se ç'do të thuash por fakti i përgjithshëm është se burimet duhen për çdo artikull, pavarësisht temës. Do të merresha personalisht por, si ti, as unë nuk kam informacion të thelluar mbi temën. {{@|Euriditi}} {{@|Βατο}} mbase keni më shumë informacion se unë? - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 22 korrik 2020 13:36 (CEST)
 
::::: Përshëndetje {{@|Afronatë}} {{@|CorvusSaber}} {{@|CapitanGiovanni}} redaktimet tuaja të fundit në artikullin [[Marko Boçari]] janë një luftë redaktimesh. Të tilla veprime nuk lejohen ne Wikipedia, në rast përsëritjeje do të merren masa. Kontributi tuaj i vetëm këtu është vënia apo heqja e njoftimeve të Neutralitetit/Referencave. Sikur të tregonit po kaq zell në përmirësimin e artikullit sa edhe në diskutimet këtu nuk do të ishte nevoja fare të benim të tilla diskutime. Shkrutimisht rishkrojta hyrjen e artikullit, hoqa "njoftimin për referencat", dukshëm ka referenca. Për "njoftimin e neutralitetit" nuk shikoj arsye (nëse mendoni se ka përmëndini arsyet në faqen e diskutimit). Shtova njoftimin për përmirësim pasi artikulli ka nevojë të ristrukturohet e zgjerohet. --'''[[Përdoruesi:Euriditi|<font style="text-shadow:#000 0.1em 0.1em 0.1em; background: #C44747; color:white;l">&nbsp;Euriditi&nbsp;</font>]]''' 22 korrik 2020 21:45 (CEST)