Ndryshimi mes inspektimeve të "Gani Gashi (piktor)"

Skeda Gani_Gashi_E_zezë_dhe_blu_Schwarz_und_blau_Black_and_Blue_(_75x105_cm).jpg u largua pasi që është shlyer nga Commons prej Billinghurst
(Skeda Deptih_Atdheu_Fragmentar_(144x204_cm)_Dipthy_Fragmentary_Fatherland_(2004).jpg u largua pasi që është shlyer nga Commons prej Billinghurst)
(Skeda Gani_Gashi_E_zezë_dhe_blu_Schwarz_und_blau_Black_and_Blue_(_75x105_cm).jpg u largua pasi që është shlyer nga Commons prej Billinghurst)
File:Hija e një portreti II Der Schatten eines Portraits II Portrait Shadow II (53x53 cm).jpg|thumb|Hija e një portreti II Der Schatten eines Portraits II Portrait Shadow II (53x53 cm)
File:Bjeshkët e Nemura (120x110 cm).jpg|thumb|Bjeshkët e Nemura (120x110 cm).jpg90 cm)
File:Gani Gashi E zezë dhe blu Schwarz und blau Black and Blue ( 75x105 cm).jpg|thumb|Gani Gashi E zezë dhe blu Schwarz und blau Black and Blue ( 75x105 cm).jpg
</gallery>