Ndryshimi mes inspektimeve të "Gani Gashi (piktor)"

Skeda Bjeshkët_e_Nemura_(120x110_cm).jpg u largua pasi që është shlyer nga Commons prej Billinghurst
(Skeda Lulja_e_gjakut_Blutblume_Flower_of_Blood_(100x70_cm).jpg u largua pasi që është shlyer nga Commons prej Billinghurst)
(Skeda Bjeshkët_e_Nemura_(120x110_cm).jpg u largua pasi që është shlyer nga Commons prej Billinghurst)
 
<gallery>
File:Bjeshkët e Nemura (120x110 cm).jpg|thumb|Bjeshkët e Nemura (120x110 cm)
Skeda:Gani Gashi Adem Gashi, Gjelosh Gjokaj, Gani Gashi, Augsburg October 1997.jpg|Gani Gashi Adem Gashi, Gjelosh Gjokaj, Gani Gashi, Augsburg October 199
Skeda:Gani Gashi During working for the daily newspaper "Rilindja".jpg|Gani Gashi During working for the daily newspaper "Rilindja
|thumb|Mallëngjim Nostalgia Nostalgie (!00x100 cm)
|thumb|Hija e një portreti II Der Schatten eines Portraits II Portrait Shadow II (53x53 cm)
File:Bjeshkët e Nemura (120x110 cm).jpg|thumb|Bjeshkët e Nemura (120x110 cm).jpg90 cm)
|thumb|Gani Gashi E zezë dhe blu Schwarz und blau Black and Blue ( 75x105 cm).jpg
</gallery>