Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi:Ragmon69/Braunshvajgi"

U zëvendësua Braunschweig_Novemberrevolution_Delegation_Arbeiter-_und_Soldatenrat_8._Nov._1918_16_H_XVI_H_I_1918_(Stadtarchiv_Braunschweig)._1918_16_H_XVI_H_I_1918_(Stadtarchiv_Braunschweig).JPG me Braunschweig_Novemberrevolution_Delegation_Arbeiter-_und_
v (Liridon zhvendosi faqen Braunshvajgi te Përdoruesi:Ragmon69/Braunshvajgi pa lënë një përcjellim)
(U zëvendësua Braunschweig_Novemberrevolution_Delegation_Arbeiter-_und_Soldatenrat_8._Nov._1918_16_H_XVI_H_I_1918_(Stadtarchiv_Braunschweig)._1918_16_H_XVI_H_I_1918_(Stadtarchiv_Braunschweig).JPG me Braunschweig_Novemberrevolution_Delegation_Arbeiter-_und_)
 
=== E Weimar Republikës ===
[[Skeda:Braunschweig_Novemberrevolution_Delegation_ArbeiterBraunschweig Novemberrevolution Delegation Arbeiter-_und_Soldatenrat_8 und Soldatenrat 8._Nov Nov._1918_16_H_XVI_H_I_1918_ 1918 16 H XVI H I 1918 (Stadtarchiv_BraunschweigStadtarchiv Braunschweig)._1918_16_H_XVI_H_I_1918_(Stadtarchiv_Braunschweig).JPGjpg|parapamje|Nëntor revolucionit në Braunschweig, 8. Nëntor 1918: Delegacioni i punëtorëve dhe ushtarëve të Këshillit (v. l. n. r.: Fridrih Schubert, Henri Finke, gusht Bashkon, Pali Gmeiner, Herman djerse dhe Herman Meyer)]]
Si dhe në pjesën Tjetër të Perandorisë gjermane ishte drejt përfundimit të para luftës së Parë botërore, në Braunschweig, ekonomike, sociale dhe politike të krizave, nëntor revolucionit në Braunschweig . Pas punëtorëve dhe të kuqe ushtrisë deputetëve nën gusht Bashkon në 8. Nëntor 1918, abdication e fundit Duka Ernst gusht të Braunschweig-Lüneburg zbatuar kishte, mori përsipër të Këshillit, udhëheqjes politike dhe të të quajtur "Socialist Republikës së Braunschweig", nën udhëheqjen e Presidentit Bashkon.