Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

v
Roboti: U arkivua 1 diskutim pa ndërveprim për më shumë se 14 ditë te faqja Wikipedia:Vërejtje e Ankesa/Arkivi 4
v (Roboti: U arkivua 1 diskutim pa ndërveprim për më shumë se 14 ditë te faqja Wikipedia:Vërejtje e Ankesa/Arkivi 4)
Etiketat: Zëvendësuar Manual revert
 
<!-- Skruani vetëm nën këtë vizë.-->
<!-- ________________________________________________________________________________________ -->
 
== Vandalizëm ==
 
Ju lutem nëse dikush mundet të bllokoj këta dy përdorues [https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/CorvusSaber Përdoruesi:CorvusSaber] dhe [https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/CapitanGiovanni CapitanGiovanni] sepse janë nacionalistë grekë që vandalizojnë tek faqja [[Marko Boçari]].--[[Përdoruesi:Afronatë|Afronatë]] ([[Përdoruesi diskutim:Afronatë|diskutimet]]) 21 korrik 2020 16:36 (CEST)
 
 
Së pari nuk jam grek. Ky artikull ka mungesë burimesh dhe referencash. Unë nuk jam duke e shkatërruar atë, thjesht po shtoj disa njoftime, kështu që dikush vjen dhe ndihmon artikullin të përmirësohet. Kështu që shtoni referenca dhe më pas hiqni njoftimet. [[Përdoruesi:CorvusSaber|CorvusSaber]] ([[Përdoruesi diskutim:CorvusSaber|diskutimet]]) 21 korrik 2020 21:18 (CEST)
:{{@|Afronatë}} {{@|CorvusSaber}} {{@|CapitanGiovanni}} përshëndetje! :) Si fillim, ju falënderoj personalisht që të tre jeni të vendosur për të ndihmuar në "Wikipedia". Pas kësaj më duhet t'ju lajmëroj se kthimet e vazhdueshme para-mbrapa të informacionit konsiderohen "luftë redaktimesh" dhe janë nga arsyet kryesore të bllokimit në "Wikipedia" për shkak se sjellin probleme ne komunitet si dhe në përmbajtjen e artikujve për lexuesit. A mund të më sqaroni këtu si qëndron çështja dhe për çfarë nuk bini dakord? Mund të shoh lehtësisht historikun e artikullit por do të doja të ma sqaronit personalisht se besoj se dialogu është rruga më e mirë për të zgjidhur situatën. :) - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 22 korrik 2020 02:24 (CEST)
 
{{@|Klein Muçi}} Unë vendosa disa njoftime me {{@|CapitanGiovanni}} sepse artikulli i Marko Boçari ka mungesë burimesh. Ka vetëm dy referenca pa bibliografi. Gjithashtu në artikull nuk përmendet se çfarë i ndodhi Boçarit gjatë 1813-1823. Madje nuk përmendet sesi vdiq. Kjo është arsyeja pse unë i vë ato njoftime. Nëse referencat do të shtohen në artikull dhe nëse artikulli do të zgjerohet, unë do t'i heq njoftimet. [[Përdoruesi:CorvusSaber|CorvusSaber]] ([[Përdoruesi diskutim:CorvusSaber|diskutimet]]) 22 korrik 2020 12:19 (CEST)
:{{@|Afronatë}} a ke mundësi të sjellësh burime për artikullin në fjalë? Unë e kuptoj se vënia në dyshim e disa fakteve që ne i marrim si të mirëna historike mund të sjellë irritim por fakti është që, cilido qoftë qëllimi pas këtij dyshimi, artikulli i Marko Boçarit ka një mungesë referimesh. Normalisht një artikull, pavarësisht temës, supozohet që, pak a shumë, pas çdo paragrafi të ketë nga një referim. Shiko artikullin homolog në EnWiki për Marko Boçarin ([[w:en:Marko Boçari|Marko Boçari]]) dhe sasinë e referimeve atje. Nuk po futem ende në vërtetësinë e informacionit që po diskutohet. Është thjesht fakt i përgjithshëm që artikujt duhet të kenë referime për informacionin e përfshirë në to. Pastaj mund të diskutohet veçanërisht te faqja e diskutimit përkatës të artikullit për vërtetësinë, saktësinë e seriozitetin e burimeve të përdorura. Por duhet të ketë burime fillimisht. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 22 korrik 2020 12:58 (CEST)
 
:::Përshëndetje, jo me vjen keq une nuk mund të sjellë burime sepse nuk kam njohuri mbi egzistencen e teksteve mbi këtë temë dhe nuk di anglisht mire përveç njoftimit pa burime eshte vendosur edhe njoftimi mbi neutralitetin vetem se eshte shkruar se eshte me origjine shqiptare per mua kjo eshte plotesisht anti-shqiptare por si do qoftë bëni çfarë të doni--[[Përdoruesi:Afronatë|Afronatë]] ([[Përdoruesi diskutim:Afronatë|diskutimet]]) 22 korrik 2020 13:28 (CEST)
::::{{@|Afronatë}} e kuptoj se ç'do të thuash por fakti i përgjithshëm është se burimet duhen për çdo artikull, pavarësisht temës. Do të merresha personalisht por, si ti, as unë nuk kam informacion të thelluar mbi temën. {{@|Euriditi}} {{@|Βατο}} mbase keni më shumë informacion se unë? - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 22 korrik 2020 13:36 (CEST)
 
::::: Përshëndetje {{@|Afronatë}} {{@|CorvusSaber}} {{@|CapitanGiovanni}} redaktimet tuaja të fundit në artikullin [[Marko Boçari]] janë një luftë redaktimesh. Të tilla veprime nuk lejohen ne Wikipedia, në rast përsëritjeje do të merren masa. Kontributi tuaj i vetëm këtu është vënia apo heqja e njoftimeve të Neutralitetit/Referencave. Sikur të tregonit po kaq zell në përmirësimin e artikullit sa edhe në diskutimet këtu nuk do të ishte nevoja fare të benim të tilla diskutime. Shkrutimisht rishkrojta hyrjen e artikullit, hoqa "njoftimin për referencat", dukshëm ka referenca. Për "njoftimin e neutralitetit" nuk shikoj arsye (nëse mendoni se ka përmëndini arsyet në faqen e diskutimit). Shtova njoftimin për përmirësim pasi artikulli ka nevojë të ristrukturohet e zgjerohet. --'''[[Përdoruesi:Euriditi|<font style="text-shadow:#000 0.1em 0.1em 0.1em; background: #C44747; color:white;l">&nbsp;Euriditi&nbsp;</font>]]''' 22 korrik 2020 21:45 (CEST)
3.436

edits