Ndryshimi mes inspektimeve të "Nijazi Ramadani"

376 bytes added ,  2 muaj më parë
v
v
Etiketa: përpunim burimi 2017
Etiketa: përpunim burimi 2017
#''Shtegtim në histori - I- Gjilani qender e lëvizjeve dhe e rezistencës kombëtare në juglindje të Kosovës 1941-1951( Studim),[[SH.B. Rrjedha|Rrjedha]]<ref>Shtegtim në histori – I - Nijazi Ramadani. Gjilan ''Rrjedha'', 2010 –libra ; 21 cm.Libri I.(Gjilani-qendër e lëvizjeve dhe e rezistencës kombëtare në juglindje të Kosovës 1941-1951) (studim monografik).– 373 f.</ref> ISBN 978-9951-453-24-0 ''
#''Përmbledhja me poezi: “Thjerëz “1978-2018 -[[SH.B. Rrjedha|Rrjedha]] vepra e radhës<ref>{{Cite book|title=THJERREZ|last=NIJAZI|first=RAMADANI|publisher=[[SH.B. Rrjedha]]|year=2019|ISBN=978-9951-453-28-8|location=Gjilan|pages=3-58|}}</ref>
 
==Çmimet==
*Poezi, 1978, Biblioteka "Amë", Gjilan - Thjerëz 1978-2018< -
* Fitues i Çmimit Kadmus: Klubi i shkrimarëve "Drita", revista Pelegrin, Athinë 2006, ia ndau çmimin për tregim vendi i tretë,
*Si dhe për kritikë letrare, çmimi i parë.
*Takimet poetike të Karadakut , 2020, u shpërblye në poezi, vendi i tretë për poezinë “Amaneti i nanës”.
 
== References ==