Dallime mes rishikimeve të "Kastriotët dhe Skënderbeu në trojet arbnore"

Faqe e re: '''Kastriotët dhe Skënderbeu në trojet arbnore''' libër me autor Hazis Ndreu. Botuar në Tiranë nga "Marin Barleti" në vitin 1997. Libri ka 173 faqe. <ref>http://www.bksh.al/</re...
(Faqe e re: '''Kastriotët dhe Skënderbeu në trojet arbnore''' libër me autor Hazis Ndreu. Botuar në Tiranë nga "Marin Barleti" në vitin 1997. Libri ka 173 faqe. <ref>http://www.bksh.al/</re...)
 
(Pa ndryshime)