Ndryshimi mes inspektimeve të "Kryetari i bashkisë"

v
v
'''Kryetar i Bashkise''' është një titull i cili përdoret për udhëheqësit e Bashkive të Shqipërisë.
==Shiko dhe këtë==
* [[NjësitNjësitë administrativeterritoriale - (Shqipëri)]]
{{poli-cung}}