Ndryshimi mes inspektimeve të "Nijazi Ramadani"

v
Etiketa: përpunim burimi 2017
Etiketa: përpunim burimi 2017
 
== Veprimtaria ==
Krijimtarinë fillestare për fëmijë dhe të rritur e ka filluar më 1977, duke e publikor në periodikun letrar në viteve shtatëdhjeta dhe tetëdhjetë, kur edhe anatemohet nga jeta publike përshkak të rreshtimit politik në Lëvizjen Kombëtare, botimit të fletushkës '''[[Ushtima e maleve (revistë)]] - [[https://en.wikipedia.org/wiki/Ushtima_e_maleve|Ushtima e maleve]], që ishte cilësuar si''pamfletë armiqësor(nacionalist-irridentist'' të atyre viteve dhe pikërisht për këtë arrestuar me 15 janAR 1981, dhe burgoset disa herë më 24 korrik të vitit [[1981]].
Merret me shkrime letrare, publicistike, kulturore dhe politike të cilat i boton herë pas here në të përditshmet dhe periodikun shqiptar.
Shkrimet mund t'i gjenden edhe të botuara në të përditshmën “[[Rilindja]]”, pastaj në revistën letrare e periodike “[[Jeta e Re]]”, "[[Pionieri]]"' GEPi, [[Flaka]] të Shkupit, "Haemus", Bukuresht, Gazeta [[Athina]], [[Athinë]], Gazeta [[Shkodra]] si dhe “[[Shkëndija (revistë)|Shkëndija]]”, “Revista [[Paqja]]”, të [[Prishtinë]]s, por edhe në gazetat shqiptare “[[Shekulli]]” të [[Tiranë]]s dhe “[[Koha jonë]]”.