Ndryshimi mes inspektimeve të "Nijazi Ramadani"

v
v
Etiketa: përpunim burimi 2017
Etiketa: përpunim burimi 2017
{{div col|2}}
* · |''Ali D. Jasiqi, botoi botoi kritikën letrare "Poezi meditimesh të thella në veprën: "''Pesëdhjetë shkrime për poezinë''", kritikë letrare dhe te revista "''[[Shkëndija (revistë)|Shkëndija]]''", numer jubilar, mars 1996.
* · |Haxhi Vokshi, Pasthënie përmbledhjen me poezi "Dheshkronjë Arbëri" 1995,"[[Jeta e Re]]", Prishtinë
* · |Hasan Bunjaku-"Syri kritikë mbi veprën poetike "Dheshkronjë Arbëri" 1995,"[[Rilindja (OPGBG)|Bujku]][[Rilindja (OPGBG)|Bujku]]/[[Rilindja (gazetë)|Rilindja]]", Prishtinë, dhe Ekstraktë nga recensioni "Dheshkronjë Arbëri" 1995, "[[Jeta e Re|Jeta e R]]e", Prishtinë.
 
= * · |Vitrina e librit, Bujku (ish [[Rilindja (gazetë)|Rilindja]]), Prishtinë =