Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:George R. R. Martin"

Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.7
(Njoftimi i burimeve të ndryshuara në nevojë për shqyrtim) #IABot (v2.0)
 
(Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.7)
 
 
Gjithë të mirat!—[[:en:User:InternetArchiveBot|'''<span style="color:darkgrey;font-family:Courier New">InternetArchiveBot</span>''']] <span style="color:green;font-family:Rockwell">([[:en:User talk:InternetArchiveBot|Raporto bug]])</span> 8 shtator 2019 21:04 (CEST)
 
== Internet Archive Bot ==
 
Përshëndetje, redaktorë!
 
Sapo ndryshova 2 lidhje të jashtme te artikulli ''[[George R. R. Martin]]''. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?diff=prev&oldid=2152264 redaktimin tim]. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni [[:m:InternetArchiveBot/FAQ/sq|këtë faqe]] për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:
*U rregullua formatimi/përdorimi për lidhjen http://www.thehugoawards.org/hugo-history/2006-hugo-awards/.
*U rregullua formatimi/përdorimi për lidhjen http://januarymagazine.com/profiles/grrmartin.html.
 
 
Gjithë të mirat!—[[:User:InternetArchiveBot|'''<span style="color:darkgrey;font-family:Courier New">InternetArchiveBot</span>''']] <span style="color:green;font-family:Rockwell">([[:en:User talk:InternetArchiveBot|Raportoni probleme]])</span> 13 shtator 2020 03:52 (CEST)