Ndryshimi mes inspektimeve të "Gareth Bale"

174 bytes added ,  1 muaj më parë
 
===Real Madrid===
Më 1 shtator, skuadra spanjolle [[Real Madrid CFC.F.|Real Madrid]] lajmëroinjoftoi se kishte arritur një marrëveshje për transferimin e Bales Bale,<ref>{{cite newsweb|url=http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/Actualidad_Primer_Equipo/1330158333625/noticia/Noticia/Bale,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm|title=Bale, nuevo jugador del Real Madrid|datetrans-title=1Bale, shtatorlojtari 2013|accessdate=1i shtatorri 2013i Real Madrid|publisher=Real Madrid C.F.|language=es|date=1 shtator 2013|accessdate=1 shtator 2013|archive-url=https://web.archive.org/web/20130903201806/http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/Actualidad_Primer_Equipo/1330158333625/noticia/Noticia/Bale,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm|archive-date=3 shtator 2013|url-status=dead}}</ref><ref>{{cite newsweb|url=http://www.tottenhamhotspur.com/news/club-announcement-010913/|title=Club announcement|trans-title=Njoftim i klubit|publisher=Tottenham Hotspur F.C.|language=en|date=1 shtator 2013|accessdate=1 shtator 2013|publisher=Tottenham Hotspur}}</ref>, dukei cili firmosurnënshkroi një kontratë 6 gjashtë-vjeçare për një shumë të pacaktuar. ShtypiMedia spanjolle dhe Real Madrid TV rapotuan se Bale kushtoi 77 Milion £ (91 Milionmilion [[Euro|€]]), por ndërkohë shtypimedia anglezangleze raportoi se Bale ishte transferuar për shumën rekord 85 Milionmilion £ (100 Milionmilion [[Euro|€]]), duke e cilabërë doatë doatë jetëkohë transferimilojtarini lartështrenjtë i historisë së futbollit, duke kaluar transfimin e [[Cristiano Ronaldo]]s i cili u transferua në vitin 2009 tekte [[Real Madrid C.F.|Real Madrid]]Madridi nga [[Manchester United F.C.|Manchester United]] për 80 Milionmilion £ (94 Milionmilion [[Euro|€]]). Ai zgjodhi fanellën me numrin 11 .<ref>{{cite news|url=http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23588541|title=Gareth Bale: Real Madrid star will keep his feet firmly on the ground|trans-title=Gareth Bale: Ylli i Real Madridit do ti mbajë këmbët në tokë|publisher=BBC Sport|language=en|date=1 shtator 2013|accessdate=2 shtator 2013|publisher=BBC Sports}}</ref>.
 
Më 1 shtator, skuadra spanjolle [[Real Madrid CF|Real Madrid]] lajmëroi se kishte arritur një marrëveshje për transferimin e Bales <ref>{{cite news|url=http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/Actualidad_Primer_Equipo/1330158333625/noticia/Noticia/Bale,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm|title=Bale, nuevo jugador del Real Madrid|date=1 shtator 2013|accessdate=1 shtator 2013|publisher=Real Madrid C.F.|archive-url=https://web.archive.org/web/20130903201806/http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/Actualidad_Primer_Equipo/1330158333625/noticia/Noticia/Bale,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm|archive-date=3 shtator 2013|url-status=dead}}</ref><ref>{{cite news|url=http://www.tottenhamhotspur.com/news/club-announcement-010913/|title=Club announcement|date=1 shtator 2013|accessdate=1 shtator 2013|publisher=Tottenham Hotspur}}</ref>, duke firmosur një kontratë 6 vjeçare për një shumë të pacaktuar. Shtypi spanjolle dhe Real Madrid TV rapotuan se Bale kushtoi 77 Milion £ (91 Milion [[Euro|€]]), por ndërkohë shtypi anglez raportoi se Bale ishte transferuar për shumën rekord 85 Milion £ (100 Milion [[Euro|€]]), e cila do të do jetë transferimi më i lartë i historisë së futbollit duke kaluar transfimin e [[Cristiano Ronaldo]]s i cili u transferua në vitin 2009 tek [[Real Madrid C.F.|Real Madrid]] nga [[Manchester United F.C.|Manchester United]] për 80 Milion £ (94 Milion [[Euro|€]]). Ai zgjodhi fanellën me numrin 11 <ref>{{cite news|url=http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23588541|title=Gareth Bale: Real Madrid star will keep his feet firmly on the ground|date=1 shtator 2013|accessdate=2 shtator 2013|publisher=BBC Sports}}</ref>.
 
====Sezoni 2013–14====