Dallime mes rishikimeve të "Bashkia Tiranë"

Update i popullsise dhe dendesise ne daten 1 Janar 2020 sipas Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile
(Update i popullsise dhe dendesise ne daten 1 Janar 2020 sipas Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile)
| gjatësi = 19.8188889
| SIPERFAQJA = 1,110.03
| POPULLSIA = 757842,361019
| POPULLSIA_DENDESIA =758
| SHTETI = [[Shqipëria]]
| RRETHI = [[Rrethi i Tiranës]]