Ndryshimi mes inspektimeve të "Gareth Bale"

359 bytes added ,  1 muaj më parë
 
====Sezoni 2011–12====
Bale shënoi Golingolin e parë të sezonit më 24 shtator 2011 në njëtransfertën ndeshjekundër jashtë[[Wigan fushe kundërAthletic F.C.|Wigan, Athletic]]. Ndeshja u fitua me rezultatin 2–1 nga Tottenham.<ref>{{cite news|title="Wigan 1–2 Tottenham"web|url=http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/14957897.stm|title=Wigan 1–2 Tottenham|publisher=BBC Sport|accessdatelanguage=20 prill 2014en|date=24 shtator 2011|accessdate=20 prill 2014}}</ref> dukeGoli kontribuari tij fitoren 2–1 të [[Tottenham Hotspur F.C.|Tottenhamit]]. Ai shënoi golin ei dytë dhe i tretë erdhi më 30 tetor në formën e një dopiete në fitoren 3–1 në shtëpi kundër [[Queens Park Rangers F.C.|Queens Park Rangers]].<ref>{{cite Baleweb|url=http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/15419853.stm|title=Tottenham 3–1 QPR|publisher=BBC Sport|language=en|date=30 tetor 2011|accessdate=15 janar 2012}}</ref> Ai vazhdoi formën e tij të mirëpozitive duke shënoishënuar golinnjë etjetër parëgol në fitoren 3–1 kundër [[Fulham F.C.|Fulhamit]] një javejavën e vonëardhshme, si dhe asistoi golin e [[Aaron Lennon]] ipër cilita shënoibërë të dytin erezultatin takimit2–0 në pjesën e parë.<ref>{{cite news|title="Fulham 1–3 Tottenham"web|url=http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/15510798.stm|title=Fulham 1–3 Tottenham|publisher=BBC Sport|accessdatelanguage=en|date=6 nëntor 2011|dateaccessdate=2015 prilljanar 20142012}}</ref> Goli i Bales u duktij i dyshimtë dheparë më pas uju cilësuakreditua silojtarit autogoli ikundërshtar [[Chris Baird]].<ref namesi =një autogol nga "Dubiouskomiteti goalsi dyshimtë i golave".<ref>{{cite web|url=http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/dubious-goals-panel-ruling.html|title=Twenty-five goals between 12 October to 21 December are ruled on|urlpublisher=Premier League|language=en|date=12 janar 2012|accessdate=3 shkurt 2012|archiveurl=https://web.archive.org/web/20120116102218/http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/dubious-goals-panel-ruling.html|workarchivedate=Dubious Goals Panel rulings|publisher=Premier League|accessdate=3 shkurt 2012|date=1216 janar 2012}}</ref>
 
Bale shënoi Golin e parë të sezonit më 24 shtator 2011 në një ndeshje jashtë fushe kundër Wigan,<ref>{{cite news|title="Wigan 1–2 Tottenham"|url=http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/14957897.stm|publisher=BBC Sport|accessdate=20 prill 2014|date=24 shtator 2011}}</ref> duke kontribuar në fitoren 2–1 të [[Tottenham Hotspur F.C.|Tottenhamit]]. Ai shënoi golin e dytë dhe të tretë më 30 tetor në fitoren 3–1 në shtëpi kundër [[Queens Park Rangers F.C.|Queens Park Rangers]]. Bale vazhdoi formën e tij të mirë duke shënoi golin e parë në fitoren 3–1 kundër [[Fulham F.C.|Fulhamit]] një jave më vonë, si dhe asistoi golin e [[Aaron Lennon]] i cili shënoi të dytin e takimit në pjesën e parë.<ref>{{cite news|title="Fulham 1–3 Tottenham"|url=http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/15510798.stm|publisher=BBC Sport|accessdate=6 nëntor 2011|date=20 prill 2014}}</ref> Goli i Bales u duk i dyshimtë dhe më pas u cilësua si autogoli i [[Chris Baird]].<ref name = "Dubious goals">{{cite web|title=Twenty-five goals between 12 October to 21 December are ruled on|url=http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/dubious-goals-panel-ruling.html|work=Dubious Goals Panel rulings|publisher=Premier League|accessdate=3 shkurt 2012|date=12 janar 2012}}</ref>
 
[[Skeda:Gareth Bale Tottenham.jpg|parapamje|Bale në aksion për Tottenham Hotspur në vitin 2011.]]