Ndryshimi mes inspektimeve të "Nijazi Ramadani"

Etiketa: përpunim burimi 2017
* · |Biser Mehmeti: Drama e komedi bashkë(Azgani&Ylber(i)ja]]', bot.[[Epoka e Re]], 2014, Prishtinë
* · |[[Biser Mehmeti]]: ''Monografia për Kokajt 1864-2012 "Kokajt ë nga lashtësia"'',bot. rajonipress, zemrashqiptare.net, 2014
* · | Enver Sadiku ’Shtegtim në histori’’ (Kokajt 1842-2012) ''Edhe një libër me vlerë me të cilin shtegtohet në histori'', '''[[ZERI]]''', [[Prishtinë]]
* · |Tefik Selimi:“Vështrime letrare”. Është kjo një vepër modeste me vështrime dhe me kritikaTefik Selimi/rajonipress dhe [[Bota Sot|BOTA SOT]], 2014)
* · |PREND BUZHALA:Mesazhe dhe imazhe[https://www.epokaere.com/mesazhe-dhe-imazhe/],[[Epoka e Re]], si edhe te bot. [[Bota Sot|BOTA SOT]], 26 qershor 2019, [[Prishtina|PrishtinePrishtinë]]
* · |Krijimtaria letrare 35 vjeçare (''poezia&proza&drama'') e shkrimtarit Nijazi Ramadanit (''Mediafokus'')
 
 
 
 
 
 
 
 
== References ==
Anonymous user