Ndryshimi mes inspektimeve të "SH.B. Rrjedha"

1.907 bytes added ,  7 muaj më parë
v
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 0 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 2) #IABot (v2.0.1)
Etiketa: përpunim burimi 2017
dytë" apo “ringjallja e saj" e rifillimit të punës së saj, ku botohen vepra nga më të ndryshme.
Shtëpia botuese "Rrjedha"• [http://www.rrjedha.20m.com]
Rrjedha me botimet e veta:
==== Titujt e botuar në SHB Rrjedha ==
* [[Nijazi Ramadani]]:"'''Kosova dhe vetëvendosja'''", [[1998 në literaturë|1998]]
* Publicistikë: Revista "'''Ushtima e Maleve'''", NR.I,II,(III,IV,V,...2001-2002
* [[Misin Misini]]:"'''Përjetime e kujtime'''",[[2001 në literaturë|2001]]
* [[Asllan Ibishi]]:“'''Golgota e fundit e Llashticës'''",2001
* '''"Budrika nën dhunën dhe terrorin serb"''' 2001
* [[Hysen Ahmeti]]: '''(Dy monografi) ”Konçuli gjatë shekujve"''',[[Rrjedha]], [[Gjilan]] [[2003 në literaturë|2003]]
* [[Nijazi Ramadani]]:"'''Një qasje për teatrin'''",[[2005 në literaturë|2005]]
* [[Gresa Murati]]: "'''Si dy fluturat'''", 2005, [[Gjilan]]
* [[Nijazi Ramadani]]: '''"Qasje tjetër për skenën”,''' [[2006 në literaturë|2006]]
* [[Hysen Ahmeti]]," '''Këngët dhe ritet e dasmës në malësin e Bujanocit''' ", [[Rrjedha]][[2007]]
* [[Nijazi Ramadani]]:'''"Imazhe kohe", poezi:1978-2008''',SHB"[[Rrjedha]]",[[Gjilan]]
* [[Misin Misini]]:'''Epika jonë popullore në vargje në trevën e [[Gjilani|Gjilanit]]''' ", SHB "Rrjedha", 2010.
* |[[Biser Mehmeti]]: Vepra me tregime është "'''Katër kalorësit e apokalipsit'''", 22 tregime në 130 faqe, bot. “[[Rrjedha]]”, [[Gjilan]], [[2011]]
* |[[Nijazi Ramadani]]:'''"Imazhi i ngrirë", roman''' bot.SHB"[[Rrjedha]]",[[Gjilan]], 2012
* |[[Osman Behluli-Ilinca]]:'''"Qiriu në erë", bot.SHB"[[Rrjedha]]",[[Gjilan]], 2012'''
* |[[Nijazi Ramadani]]- '''Vështrime letrare''',(''trajtesa'') bot. SHB "[[Rrjedha]],Gjilan, 2012
* |[[Biser Mehmeti]] - "'''Fatkeqësitë e jetës'''",(roman) bot. "[[Rrjedha]]", [[Gjilan]], 2012
* |[[Nijazi Ramadani]]- "'''Shtegëtim në histori'''",(''Monografi'') bot. SHB "[[Rrjedha]],[[Gjilan]], 2012
* |'''Selim Zeneli'''- "'''Zëri i mallit'''" bot. SHB [[Rrjedha]], [[Gjilan]], 2012
* | Rizah Reshani "''PenTtagrami i drites'', bot. SHB [[Rrjedha]], [[Gjilan]], 2019
* | .... ETJ.
 
==Referimet==
<references />