Dallime mes rishikimeve të "Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Pikësim shtesë"

Standardizim me SqQuote (via JWB)
v (Mbrojtur "Kategoria:Mirëmbajtje CS1: pikësim shtesë": Faqe teknike ([Redaktimi=Lejohet vetëm për administratorët] (i pacaktuar) [Zhvendosja=Lejohet vetëm për administratorët] (i pacaktuar)))
(Standardizim me SqQuote (via JWB))
Kjo është kategoria dedikuar artikujve që kanë burime me parametra me shenja pikësimi të panevojshme. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te [[Ndihmë:Gabimet CS1]]. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.
 
[[Kategoria:MirëmbajtjeMirëmbajtja CS1]]