Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Çfarë është një artikull?"

Etiketa: Reverted
Etiketa: Reverted
 
==Për anëtarët e rregullt==
===Skeleti i artikullit===
Skeleti (struktura) një atikulli është mirë që të ketë një formë të tillë që mund të qëndroj si i vetëm dhe të lë mundësin e zgjeimit në artikuj tjerë.
 
Skelti i artikullit të plotë propozohet që të ketë:
 
# Hyrja në temë :
# Përmbajtjën e temës (teksti që tregonë më thellë) kjo mund të filloj edhe me një sekson.
# Pjesa përcjellse e temës
## Shiko dhe këtu
## Burimi i të dhënave të përdorurra në 2
## Literatura që merret me temën e artikullit, zakonisht e shtypur ose E-libra (në gjuhën shqipe është më e kërkuara)
## Lidhjet e jashtme të punimeve që kanë të bëjnë me artikullin (në gjuhën shqipe është më e kërkuara)
## Kategorizimi
 
 
 
[[Kategoria:Artikuj]]
[[Kategoria:Faqe informuese të Wikipedias]]
[[Kategoria:Wikipedia FAQ]]
Anonymous user