Ndryshimi mes inspektimeve të "Rikard Ljarja"

(sëmundjeje dhe jo sëmundje.)
 
*[[Rrugë të bardha]] - ({{F|1974}}) Deda
*[[Shpërthimi]] - ({{F|1974}}) Inxhinjer Iliri
*[[Ndërgjegja]] - ({{F|1972}}) FitimiKujtimi
*[[Yjet e netëve të gjata]] - (1972)......xhandari
*[[Kur zbardhi një ditë]] - ({{F|1971}}) Komisari
Anonymous user