Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Shqipëria"

v (MajavahBot: U arkivuan 10 diskutime pa ndërveprim për më shumë se 14 ditë te faqja Diskutim:Shqipëria/Arkivi 1)
 
Vendi ka ndryshuar emrin dhe eshte zyrtarisht Republika e Maqedonise se Veriut ose Maqedonia e Veriur, dhe jo Republika e Maqedonise ose Maqedonia.
 
== Ndarja në Rrethe nuk ekziston më ==
 
Ndarja në 36 rrethe nuk ekziston më.
 
Tani sipas Kushtetutës ka 12 qarqe (Qark). Gjithashtu është ndarja administrative territoriale në 61 Bashki (ligj i vitit 2015)
Anonymous user