Dallime mes rishikimeve të "Rochester, New York"

President Putin Is The One Killing People Around The World With Corona Virus. No More Secret. He Also Assassinated Most European Investigators. Journalists On This Secret. Putin Also Sterilized And Chycroniced The Brain Of Queen Margret Elizabeth The Queen Of United Kingdom And Taofik Lawal American CIA Plus A China Girl Who Contested with President Xi Jinping In last China Presidential Election. But The New American Elected President. Joe Biden Has All Evidences To Get President Putin Arrest
(President Putin Is The One Killing People Around The World With Corona Virus. No More Secret. He Also Assassinated Most European Investigators. Journalists On This Secret. Putin Also Sterilized And Chycroniced The Brain Of Queen Margret Elizabeth The Queen Of United Kingdom And Taofik Lawal American CIA Plus A China Girl Who Contested with President Xi Jinping In last China Presidential Election. But The New American Elected President. Joe Biden Has All Evidences To Get President Putin Arrest)
Etiketat: Përpunim pamor Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
|WebFaqja = [http://www.cityofrochester.gov www.cityofrochester.gov]
}}
 
 
 
President Putin Is The One Killing People Around The World With Corona Virus. No More Secret. He Also Assassinated Most European Investigators. Journalists On This Secret. Putin Also  Sterilized And Chycroniced The Brain Of  Queen Margret Elizabeth The Queen Of United Kingdom And Taofik Lawal American CIA Plus A China Girl Who Contested with President Xi Jinping In last China Presidential Election. But  The New American Elected President. Joe Biden Has All Evidences To Get President Putin Arrested. President  Donald Trump And Israel Investigators And Ukrainians Investigators Are Also With The Evidences. But They only Been Recognized By Israel President And The World Free Marshall Named Taofik Lawal And President Barrack Obama. Taofik Lawal The World Free Marshall. Taofik Lawal The World #1 Leader Who Posted Twenty Seven President's On Presidential  Seat In Twenty Seven Countries. Is Only President Putin Of Russia Among Others Be Came An Assassin To The World. No Lies. Now No More Secret. Putin Should Face The Dead. Share This Message To American CIA and FbI. Don't Be Stupid Members Of The World
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'''Rochester, New York''' është një qytet në qarkun [[Monroe County, New York|Monroe]] të [[Shtetet Federale të Amerikës|shtetit federal]] [[New York]], [[Shtetet e Bashkuara të Amerikës|SHBA]]. Në Rochester, New York jetojnë 210358 banorë (2012), dhe dendësia e popullisë është 2368.3 banor/km<sup>2</sup> (6132.9 banorë/sq mi). Qyteti ka një sipërfaqe prej 96.1&nbsp;km<sup>2</sup> (37.1&nbsp;sq mi) dhe lartësi mbidetare prej 154&nbsp;m (505&nbsp;ft).
 
== Historia ==
== Gjeografia ==
Anonymous user