Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste"

Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.7
(s'eshte me kandidat, po artikull i perkryer me yll ne balle.)
(Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.7)
== Internet Archive Bot ==
 
Përshëndetje, redaktorë!
 
Sapo ndryshova 2 lidhje të jashtme te artikulli ''[[Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste]]''. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?diff=prev&oldid=2171093 redaktimin tim]. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni [[:m:InternetArchiveBot/FAQ/sq|këtë faqe]] për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:
*U shtua ky version i arkivuar i faqes https://web.archive.org/web/20090225124045/http://environmentaloncology.org/files/file/secrethistorysupport/Chapt%203%20References/REF%207%20proctor.pdf për lidhjen http://environmentaloncology.org/files/file/secrethistorysupport/Chapt%203%20References/REF%207%20proctor.pdf.
*U shtua ky version i arkivuar i faqes https://archive.today/20120630024519/http://www3.interscience.wiley.com/journal/120122530/abstract për lidhjen http://www3.interscience.wiley.com/journal/120122530/abstract.
 
 
Gjithë të mirat!—[[:User:InternetArchiveBot|'''<span style="color:darkgrey;font-family:Courier New">InternetArchiveBot</span>''']] <span style="color:green;font-family:Rockwell">([[:en:User talk:InternetArchiveBot|Raportoni probleme]])</span> 1 janar 2021 02:08 (CET)