Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e Shqipërisë"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.8
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 4 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.8)
== Lidhje të jashtme ==
{{Wikisource|Kushtetuta e Shqipërisë}}
*[http://juridiksi.e-monsite.com/faqe/legjislacion/kushtetuta-e-rsh/ Kushtetutat shqiptare] {{Webarchive|url=https://web.archive.org/web/20161230003552/http://juridiksi.e-monsite.com/faqe/legjislacion/kushtetuta-e-rsh/ |date=30 dhjetor 2016 }}
*[http://www.ipls.org/ Instituti për Studime Publike dhe Ligjore]
*[https://web.archive.org/web/20070219112452/http://www.ipls.org/services/constitution/draft93/shqip/index.html Projekt për Kushtetutën e Shqipërisë (1993)]