Dallime mes rishikimeve të "Biblioteka “Moikom Zeqo”"

Puntori zhvendosi faqen Biblioteka “Moikom Zeqo” tek Moikom Zeqo (bibliotekë): Institucionet, ndërmarrjet, organizatat e të tjera, shtohen vetëm sipas emrit dhe jo sipas veprimtarisë nëse kemi të bëjmë me një emër i cili shfrytëzohet në forma të ndryshme atëherë duhet bërë një listë sqarimi.
(Puntori zhvendosi faqen Biblioteka “Moikom Zeqo” tek Moikom Zeqo (bibliotekë): Institucionet, ndërmarrjet, organizatat e të tjera, shtohen vetëm sipas emrit dhe jo sipas veprimtarisë nëse kemi të bëjmë me një emër i cili shfrytëzohet në forma të ndryshme atëherë duhet bërë një listë sqarimi.)
Etiketa: Ridrejtim i ri
 
(Pa ndryshime)